Home   Forum   Zanimljiva štiva   Istorija   Enciklopedija   Filozofija   Kontakt   Sadržaj
Home Nalazite se ovdje: Forum

Na početnu stranicu Registracija Kalendar Lista članova Članovi CM Team-a Traži Često postavljena pitanja

CM Forum » Kutak » Racunari: Info & Pomoc » Linux protiv Windowsa » Zdravo gost [Prijava|registracija]
Posljednji komentar | Prvi nepročitan komentar Pregled za štampanje | Preporuči poznaniku | Dodaj temu u favorite
stranica (2): « prethodna 1 [2] Postavi novu temu Odgovori
Na dno Linux protiv Windowsa  
Autor
Komentar « Prošla tema | Slijedeća tema »
z-d-s z-d-s je muško (bar tako kaže)
najbolja na planeti zemlji a i sire

Registracija: 18.05.2004
Komentara: 1.751

Odgovori Citiraj Ovaj komentar poništiti Prijavi ovaj komentar moderatoru       Na vrh

zar to nije slicno yellow tail?

http://www.yellowtailwineusa.com/wines/

27.06.2006 16:46 z-d-s je offline Pošalji eMail korisniku z-d-s Traži komentara od korisnika z-d-s Dodajte korisnika z-d-s u listu vaših prijatelja
Desha
izvidjac

images/avatars/avatar-8.jpg

Registracija: 28.02.2004
Komentara: 473

Odgovori Citiraj Ovaj komentar poništiti Prijavi ovaj komentar moderatoru       Na vrh

Ne bih znao na sto mislis? razmislja Meni nije isto. Ono je pingvin, a ovo kengur. Jel hoces reci da su to ista vina, samo druge naljepnice?

27.06.2006 22:34 Desha je offline Pošalji eMail korisniku Desha Traži komentara od korisnika Desha Dodajte korisnika Desha u listu vaših prijatelja
mcni7e mcni7e je muško (bar tako kaže)
/dev/null

images/avatars/avatar-255.jpg

Komentara: 182

Citat:
Original od Desha
Ne bih znao na sto mislis? razmislja Meni nije isto. Ono je pingvin, a ovo kengur. Jel hoces reci da su to ista vina, samo druge naljepnice?

sve isto -- isusova krv, k'o isusova krv
kez

27.06.2006 22:35 mcni7e je offline Pošalji eMail korisniku mcni7e Homepage od mcni7e Traži komentara od korisnika mcni7e Dodajte korisnika mcni7e u listu vaših prijatelja Dodajte korisnika mcni7e u vašu kontakt-listu AIM Screenname od mcni7e: mcni7e YIM Screenname od mcni7e: foozid
out
...

Registracija: 09.09.2005
Komentara: 2.507

Eh, sad i meni Linux postaje manje mistican i stran kez

28.06.2006 08:53 out je offline Pošalji eMail korisniku out Traži komentara od korisnika out Dodajte korisnika out u listu vaših prijatelja
Najda Najda je žensko (bar tako kaže)
wild at heart

images/avatars/avatar-227.jpg

Komentara: 257

Linux rulz kez

28.06.2006 13:08 Najda je offline Pošalji eMail korisniku Najda Homepage od Najda Traži komentara od korisnika Najda Dodajte korisnika Najda u listu vaših prijatelja
Desha
izvidjac

images/avatars/avatar-8.jpg

Komentara: 473

Ma zivio Linux! cuga

29.06.2006 01:14 Desha je offline Pošalji eMail korisniku Desha Traži komentara od korisnika Desha Dodajte korisnika Desha u listu vaših prijatelja
davidowsky davidowsky je muško (bar tako kaže)
inventar ++

images/avatars/avatar-526.jpg

Registracija: 05.03.2004
Komentara: 1.486

Cak je i Tito jednom od svojih pasa bio dao ime Linux, pa vi vidite...

29.06.2006 03:48 davidowsky je offline Pošalji eMail korisniku davidowsky Traži komentara od korisnika davidowsky Dodajte korisnika davidowsky u listu vaših prijatelja
wild at heart

Hehe nemoj zezati osmijeh

Eto jos jedan razlog za prelaz sa Vindouza na Linux mig

cuga

29.06.2006 12:16 Najda je offline Pošalji eMail korisniku Najda Homepage od Najda Traži komentara od korisnika Najda Dodajte korisnika Najda u listu vaših prijatelja
z-d-s z-d-s je muško (bar tako kaže)
najbolja na planeti zemlji a i sire

Registracija: 18.05.2004
Komentara: 1.751

Ne bih znao na sto mislis? Meni nije isto. Ono je pingvin, a ovo kengur. Jel hoces reci da su to ista vina, samo druge naljepnice?

oba vina su australijska i imaju slicne nalepnice sto me navodi da pomislim da australijanci nisu nesto mastoviti.

29.06.2006 18:17 z-d-s je offline Pošalji eMail korisniku z-d-s Traži komentara od korisnika z-d-s Dodajte korisnika z-d-s u listu vaših prijatelja
Macak Macak je muško (bar tako kaže)
Guzonja

images/avatars/avatar-301.jpg

Komentara: 226

jedino australsko vino moze da bude prvo-klasno za manje od $20 po flasi
vino im je zaista haos [zato im je pivo srednja zalost]

29.08.2006 07:06 Macak je offline Pošalji eMail korisniku Macak Traži komentara od korisnika Macak Dodajte korisnika Macak u listu vaših prijatelja
wild at heart

Ja sam cula da je piva dobra posebno kad ti je serviraju u dzagovima osmijeh Jedva cekam januar aBd da probam cuga

30.08.2006 00:23 Najda je offline Pošalji eMail korisniku Najda Homepage od Najda Traži komentara od korisnika Najda Dodajte korisnika Najda u listu vaših prijatelja
braco braco je muško (bar tako kaže)
Zar i ti brate Murate?!

images/avatars/avatar-406.jpg

Registracija: 07.04.2005
Komentara: 829

Ja sam čuo da se australsko vino pravi u laboratoriji.

30.08.2006 12:11 braco je offline Pošalji eMail korisniku braco Homepage od braco Traži komentara od korisnika braco Dodajte korisnika braco u listu vaših prijatelja MSN Passport-Profil od braco pokazati
Macak Macak je muško (bar tako kaže)
Guzonja

images/avatars/avatar-301.jpg

Komentara: 226

Citat:
Original od braco
Ja sam čuo da se australsko vino pravi u laboratoriji.

pogresno si cuo care
podneblje je pogodno za uzgajanje grozdja, vinarija ima zaista mnogo i vecinom su ih otvarali "nasi" i talijani

31.08.2006 05:46 Macak je offline Pošalji eMail korisniku Macak Traži komentara od korisnika Macak Dodajte korisnika Macak u listu vaših prijatelja
tiffi
gost

Registracija: 06.02.2010
Komentara: 3

Ha Ha....... Odgovori Citiraj Ovaj komentar poništiti Prijavi ovaj komentar moderatoru       Na vrh

Decko ti se ocigledno nedovoljno razumes u operativne sisteme, za linux postoje apsolutno svi programi mnogo igrice samo treba mnogo znanja za to sa linuxom radim vec 12 godina.

06.02.2010 02:29 tiffi je offline Pošalji eMail korisniku tiffi Homepage od tiffi Traži komentara od korisnika tiffi Dodajte korisnika tiffi u listu vaših prijatelja
stranica (2): « prethodna 1 [2] Grana-struktura | Šah-struktura
Prebaci se do:
Postavi novu temu Odgovori
CM Forum » Kutak » Racunari: Info & Pomoc » Linux protiv Windowsa