Home   Forum   Zanimljiva štiva   Istorija   Enciklopedija   Filozofija   Kontakt   Sadržaj
Home Nalazite se ovdje: Forum

Na početnu stranicu Registracija Kalendar Lista članova Članovi CM Team-a Traži Često postavljena pitanja

CM Forum » Kutak » Racunari: Info & Pomoc » programchichi » Zdravo gost [Prijava|registracija]
Posljednji komentar | Prvi nepročitan komentar Pregled za štampanje | Preporuči poznaniku | Dodaj temu u favorite
Postavi novu temu Odgovori
Na dno programchichi  
Autor
Komentar « Prošla tema | Slijedeća tema »
Dora Dora je žensko (bar tako kaže)
pre upotrebe promuckati

images/avatars/avatar-440.gif

Registracija: 10.10.2006
Komentara: 520

programchichi Odgovori Citiraj Ovaj komentar poništiti Prijavi ovaj komentar moderatoru       Na vrh

da pitam, kako posle ne bi bilo...pa sto ne reche... kez
elem, trebao bi mi neki relativno jednostavan programchich za izradu vizitki i programchich za prebacivanje u pdf ...pa ko neko ima, ja bih bila vrlo zahvalna... osmijeh

15.04.2009 17:50 Dora je offline Pošalji eMail korisniku Dora Traži komentara od korisnika Dora Dodajte korisnika Dora u listu vaših prijatelja
mcni7e mcni7e je muško (bar tako kaže)
/dev/null

images/avatars/avatar-255.jpg

Registracija: 28.02.2004
Komentara: 182

RE: programchichi Odgovori Citiraj Ovaj komentar poništiti Prijavi ovaj komentar moderatoru       Na vrh

za pdf koristi ovaj

http://sourceforge.net/projects/pdfcreator/

dzaba solucija za windows da printas iz bilo kog programa u pdf.

za izradu vizit kartica mozes da koristis i word ako imas, mada bi recimo publisher bio bolja solucija. sa word-om se moras potrudti sama malo oko podesavanja dokumenta za poziciju ...

ima sigurno i drugih solucija boljih, ali i skupljih, a mozda ima nesto i od dzabana alatki, samo nemam iskustva u tome.

16.04.2009 01:54 mcni7e je offline Pošalji eMail korisniku mcni7e Homepage od mcni7e Traži komentara od korisnika mcni7e Dodajte korisnika mcni7e u listu vaših prijatelja Dodajte korisnika mcni7e u vašu kontakt-listu AIM Screenname od mcni7e: mcni7e YIM Screenname od mcni7e: foozid
pre upotrebe promuckati

Autor teme Autor teme Dora
Odgovori Citiraj Ovaj komentar poništiti Prijavi ovaj komentar moderatoru       Na vrh

Hvala. osmijeh

Krenuh iz IrfanaView-a da pravim, al' se sa dimenzijama poprilicno mucim, pa pokusavam da nadjem laksi put.. koluta ocima

16.04.2009 10:15 Dora je offline Pošalji eMail korisniku Dora Traži komentara od korisnika Dora Dodajte korisnika Dora u listu vaših prijatelja
aca-ziki aca-ziki je muško (bar tako kaže)
cest gost

images/avatars/avatar-518.jpg

Registracija: 13.11.2007
Komentara: 31

vizitkarta Odgovori Citiraj Ovaj komentar poništiti Prijavi ovaj komentar moderatoru       Na vrh

Citat:
Original od Dora
Hvala. osmijeh

Krenuh iz IrfanaView-a da pravim, al' se sa dimenzijama poprilicno mucim, pa pokusavam da nadjem laksi put.. koluta ocima

Ako ti se ovo dopada - pogledaj PP

cmoka

18.04.2009 05:14 aca-ziki je offline Pošalji eMail korisniku aca-ziki Traži komentara od korisnika aca-ziki Dodajte korisnika aca-ziki u listu vaših prijatelja
pre upotrebe promuckati

Autor teme Autor teme Dora
Odgovori Citiraj Ovaj komentar poništiti Prijavi ovaj komentar moderatoru       Na vrh

sta reci osim...

18.04.2009 09:20 Dora je offline Pošalji eMail korisniku Dora Traži komentara od korisnika Dora Dodajte korisnika Dora u listu vaših prijatelja
tiffi
gost

Registracija: 06.02.2010
Komentara: 3

RE: programchichi Odgovori Citiraj Ovaj komentar poništiti Prijavi ovaj komentar moderatoru       Na vrh

Imas BUSSINES CARD DESIGNER PRO probaj.

07.02.2010 02:15 tiffi je offline Pošalji eMail korisniku tiffi Homepage od tiffi Traži komentara od korisnika tiffi Dodajte korisnika tiffi u listu vaših prijatelja
Grana-struktura | Šah-struktura
Prebaci se do:
Postavi novu temu Odgovori
CM Forum » Kutak » Racunari: Info & Pomoc » programchichi