Home   Forum   Zanimljiva štiva   Istorija   Enciklopedija   Filozofija   Kontakt   Sadržaj
Home Nalazite se ovdje: Forum

Na početnu stranicu Registracija Kalendar Lista članova Članovi CM Team-a Traži Često postavljena pitanja

CM Forum » Kutak » Z i M kutak » Recepti za brzu al zdravu hranu » Zdravo gost [Prijava|registracija]
Posljednji komentar | Prvi nepročitan komentar Pregled za štampanje | Preporuči poznaniku | Dodaj temu u favorite
stranica (17): « prva ... « prethodna 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] Postavi novu temu Odgovori
Na dno Recepti za brzu al zdravu hranu  
Autor
Komentar « Prošla tema | Slijedeća tema »
NDBS
inventar

Registracija: 28.02.2004
Komentara: 683

neinele,neinele,neinele Odgovori Citiraj Ovaj komentar poništiti Prijavi ovaj komentar moderatoru       Na vrh

Citat:
Original od Indija
zds - napravi stogod cokoladno
zaprostit cju te i ja osmijeh

ja bih da ona mene zaprosi kez , jebga moderna vremena i tako to. Uff, bem ti nogohmet, sav se tresem.
20.06.2008 17:11 NDBS je offline Pošalji eMail korisniku NDBS Traži komentara od korisnika NDBS Dodajte korisnika NDBS u listu vaših prijatelja
viper27 viper27 je žensko (bar tako kaže)
mahalas/ica

images/avatars/avatar-298.jpeg

Registracija: 19.04.2005
Komentara: 96

Odgovori Citiraj Ovaj komentar poništiti Prijavi ovaj komentar moderatoru       Na vrh

Citat:
Original od z-d-s
recept je prost..

kupila sam gotovo pizza tjesto...

u tjesto mozes staviti sta hoces...kreativna sloboda...sir,spinat,kobasica,paradajz,paprike........i onda samo krajeve tjesta zamotas(suprotne krajeve jel..)

prije nego se ispeklo premazala sam tjesto sa maslinovim uljem i rosamaria(ruzmarin i sir) i posula asiago sirom....i to je to.

recept nema ime, ali podstaknuta svabinim postom, nazvacu ga 'udavacha foccacia'....

Merciosmijeh

20.06.2008 21:54 viper27 je offline Pošalji eMail korisniku viper27 Traži komentara od korisnika viper27 Dodajte korisnika viper27 u listu vaših prijatelja
braco braco je muško (bar tako kaže)
Zar i ti brate Murate?!

images/avatars/avatar-406.jpg

Registracija: 07.04.2005
Komentara: 829

Odgovori Citiraj Ovaj komentar poništiti Prijavi ovaj komentar moderatoru       Na vrh

Jebeš Karadžića, jučer sam napravio džem od borovnica i malina.

22.07.2008 21:47 braco je offline Pošalji eMail korisniku braco Homepage od braco Traži komentara od korisnika braco Dodajte korisnika braco u listu vaših prijatelja MSN Passport-Profil od braco pokazati
NDBS
inventar

Registracija: 28.02.2004
Komentara: 683

au Odgovori Citiraj Ovaj komentar poništiti Prijavi ovaj komentar moderatoru       Na vrh

Citat:
Original od braco
Jebeš Karadžića, jučer sam napravio džem od borovnica i malina.

cestitke!
23.07.2008 09:56 NDBS je offline Pošalji eMail korisniku NDBS Traži komentara od korisnika NDBS Dodajte korisnika NDBS u listu vaših prijatelja
z-d-s z-d-s je muško (bar tako kaže)
najbolja na planeti zemlji a i sire

Registracija: 18.05.2004
Komentara: 1.751

taj dzem i vruc hljeb...i mlijeko...super izgleda!!

Indija-probijala sam se kroz Cass koridor trazeci razglednicu.Nadam se da te je nasla....

Ridjokosoj je sada najdraze provjeriti postu...

kupila sam glineni kamen za pizza,foccacia....

moj novi plan da zavodim Svabu....tjestom.. ili kamenom??

Ovaj komentar je 1 puta izmjenjen, posljednji put od z-d-s , 03.10.2008 02:59.

03.10.2008 02:59 z-d-s je offline Pošalji eMail korisniku z-d-s Traži komentara od korisnika z-d-s Dodajte korisnika z-d-s u listu vaših prijatelja
Indija Indija je žensko (bar tako kaže)

Registracija: 11.03.2007
Komentara: 583

Eeee....cvijece
moja familija je puna ridjokosih
djeca su najljepsa
svi mi lice na pipi dugu carapu

glineni kamen za pizza,foccacia
hajde uslikaj da vidim kako izgleda

jel istina da ljubav ide kroz zeludac?

Ovaj komentar je 1 puta izmjenjen, posljednji put od Indija , 03.10.2008 09:32.

03.10.2008 09:31 Indija je offline Pošalji eMail korisniku Indija Traži komentara od korisnika Indija Dodajte korisnika Indija u listu vaših prijatelja
Indija Indija je žensko (bar tako kaže)

Registracija: 11.03.2007
Komentara: 583

evo je
mostarska kajmak baklava
promasila sam velicinu tevsije, ali snadjoh se
jos samo da se ohladi..fantasticno mirise
21.08.2009 02:02 Indija je offline Pošalji eMail korisniku Indija Traži komentara od korisnika Indija Dodajte korisnika Indija u listu vaših prijatelja
HanaPehlivana HanaPehlivana je žensko (bar tako kaže)
mahalas/ica

images/avatars/avatar-553.jpg

Registracija: 19.02.2008
Komentara: 123

Omega 3 somun

6 dl grahamsmjöl
0,5 dl rĺgkross
0,5 dl hela linfrön
0,5 dl solrosfrön
0,5 dl pumpakärnor
0,5 dl hackad mandel
0,5 dl hackade valnötter
1,5 tsk bikarbonat
1,5 tsk salt
6 dl filmjölk
2 msk mörk sirap
4 st färska dadlar, stora
----

6 dl crnog brasna
0,5 dl sjemenki od lana
0,5 dl sjemenki od suncokreta
0,5 dl sjemenki od bundeve
0,5 dl sjeckanih badema
0,5 dl sjeckanih oraha
1,5 mala kaschica sode bikarobone
1,5 mala kashcica soli
6 dl kiselog mlijega (jogurta)
2 kasike tamnog sirupa
4 datule, ili grozdjice a naravno mogu i suhe shljive

et' tako otprilike bi bio prevod recepta..
Veoma ukusno i brzo !

21.10.2009 14:51 HanaPehlivana je offline Pošalji eMail korisniku HanaPehlivana Traži komentara od korisnika HanaPehlivana Dodajte korisnika HanaPehlivana u listu vaših prijatelja
stranica (17): « prva ... « prethodna 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] Grana-struktura | Šah-struktura
Prebaci se do:
Postavi novu temu Odgovori
CM Forum » Kutak » Z i M kutak » Recepti za brzu al zdravu hranu